Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 5., hétfő

SÁRGA SZEMŰ DÉMON

http://1104be41.yyv.cohttp://9fef169d.yyv.co
Azazel
Kaszt: Démon

Színészek:

Jeffrey Dean Morgan (1.22)
Lindsey McKeon (2.01)
Frederic Lehne (2.01, 2.21, 2.22)
Mitch Pileggi (4.03)
Rob LaBele (4.22)
Epizódok:

1.01 Nyomtalanul
1.21 Megváltás
1.22 Halálcsapda
2.01 Ha eljön a kaszás...
2.21 Ha elszabadul a pokol I.
2.22 Ha elszabadul a pokol II.
4.03 In The Beginning
4.22 Lucifer Rising
6.01 Exile on Main Street


Ez az a démon, aki megölte a Winchester fiúk édesanyját Maryt, valamint Sam barátnőjét, Jessicát és még rajtuk kívül számos édesanyát.  A démon olyan babák után kutat, akiknek "különleges képességeik" vannak. A babák hat hónapos korában ellátogat a bölcsőjükhoz és ha megzavarják őt, akkor megöli a "zavaró tényezőt". Sam esetében saját vérét csepegteti a hat hónapos Sam szájába, ezáltal örökre egymáshoz kapcsolja kettőjüket. Az anyákat tűzzel öli meg, felszegezi őket a mennyezetre, majd felgyújtja a házat.   Amerre jár, előjelek észlelhetőek: hullik az állatok, elektromos viharok, hőmérséklet ingadozások jelentkeznek.  22 évvel később megöli Sam barátnőjét, Jessicát. A démon terve az, hogy létrehoz egy démoni hadsereget, amelynek irányítója az egyik különleges gyermek lesz. De ehhez szüksége van valakire, aki kinyitja a Pokol Kapuját, amelyet démon nem tehet meg a Samuel Colt által tervezett hatalmas ördögcsapda miatt.



2.01 Ha eljön a kaszás...
A második évad elején John Winchester alkut köt a démonnal, a saját életéért és a Coltért cserébe Azazel megmenti Dean életét, aki a baleset után haldoklik a kórházban



2.22 Ha elszabadul a pokol II.

A második évad végén Samuel Colt fegyverét használva és John Winchester segítségével Deannek és Samnek sikerül egyszer s mindenkorra megsemmisíteniük a Sárgaszemű Démont.

A Bűn városa című epizódban a fiúk megtudják, hogy a démon valódi neve Azazel volt.



4.03 In The Beginning
A negyedik évad harmadik epizódjában, amikor Dean visszamegy a múltba, megtudja, hogy a démon akkoriban számos nővel alkut kötött, valamint megkörnyékezte Mary-t is, aki John életéért cserébe beleegyezik, hogy tíz év múlva a démon bemehessen a házába. Az alku minden esetben hasonló volt, nem azt ajánlotta fel a démon, hogy tíz évet kapnak, hanem azt, hogy tíz év múlva bemehessen a házukba, úgy, hogy nem zavarják meg.



4.22 Lucifer Rising
1972. St. Mary Zárda, Ilchester Maryland



Azazal megszállja a zárda papját és megöl nyolc apácát a kápolnában. Ezáltal képes lesz beszélni Luciferrel az egyik halott apácán keresztül, aki azt mondja neki, hogy szüksége van arra, hogy Lilith feltörje a 66. pecsétet, ami őt foglyul tartja. Lucifer azt is elmondja Azazelnek, hogy meg kell találnia egy nagyon különleges gyereket.



6.01 Exile on Main Street
Amikor Deant megmérgezi a dzsinnek mérge, Azazelről hallucinál. Első hallucinációjában Azazel megtámadja őt és azt mondja, hogy feltámasztották őt is, erre nemcsak Isten képes. És hogy minden nehogy azt higgye Dean, hogy most már örökre boldog és normális életet élhet.  A második alkalommal Dean azt hallucinálja, hogy Azazel megtámadja Lisát és Bent. Lisát ugyanúgy öli meg, ahogy az édesanyját, Bennel pedig megitatja a vérét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése