Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 5., hétfő

ALASTAIR A FŐ DÉMON EGYIKE!

http://01d10053.yyv.cohttp://79815d92.yyv.co

Kaszt: Démon

Színészek:

Mark Rolston (4.09, 4.10)
Christopher Heyerdahl (4.15, 4.16, 4.21)

Epizódok:

4.09 I Know What You Did Last Summer
4.10 Heaven and Hell
4.15 Death Takes a Holiday
4.16 On the Head Of A Pin
4.21 When The Levee Breaks


Alastair fehérszemű démon volt. Az ő feladata volt az emberi lelkek kínzása a Pokolban. Ő volt a Pokol legkiemelkedőbb kínzómestere. Emellett nagy tudással bírt, ismert olyan énóki varázsigéket, amelyeknek a segítségével az angyalokat ki tudta űzni a porhüvelyükből. Ruby kése teljesen hatástalan volt vele szemben.



4.09 I Know What You Did Last Summer



Sam és Dean megtalálják Anna Miltont a templomban bújkálva, hirtelen megjelenik Ruby és szól nekik, hogy meneküljenek, mert egy nagyon erős démon közeledik. A Szűz Mária szobor szemeiből vér kezd el csorogni, megérkezik Alastair. Sam megpróbálja kiűzni a démont, de az erejének nincs hatása a démonra. Dean rátámad a démonra, persze eredmény nélkül. Sam leszúrja a démont Ruby késével, de a démon sértetlen marad. Sam és Dean a templom ablakán kiugorva menekülnek el.



4.10 Heaven and Hell
Alastair találkozik Rubyval egy keresztútnál, ahol Ruby megpróbál alkut kötni vele: átadja Annát, ha cserében Alastair hagyja a Winchestereket távozni. Alastair ehelyett foglyul ejti Rubyt és a saját késével kínozza. Később összecsapásra kerül sor Castiel, Uriel között Alastairrel és a démonaival. A verekedést megzavarja, hogy Anna visszaszerzi a lelkét, ő és Alastair eltűnnek egy hatalmas fényvillanásban.


4.15 Death Takes A Holiday
Alastairnek új teste van.


Alastair megkísérel feltörni egyet a 66 pecsétből, úgy, hogy meg akar ölni két kaszást. Konfrontálódik Sammel és Deannel egy temetőben, megsebesíti Deant, de Sam ellenáll az erejének és visszavág.  Amikor a fiúk kiszállnak a testükből, szellemként lenyomozzák Alastairt egy ravatalozóban, ahol azonban a démon foglyul ejti őket vaslánc segítségével. Megöli az egyik kaszást, de a másikat, Tessát a fiúknak sikerül megmenteniük. Később Castielék foglyul ejtik Alastairt.


4.16 On The Head Of A Pin
Alastairt Castiel és Uriel foglyul ejtette és most egy ördögcsapda közepén tartják megkötözve, azonban a démon nem hajlandó semmit se mondani arról, hogy vajon ki öli az angyalokat. Deant arra kényszerítik, hogy mivel korábban Alastair tanonca volt a Pokolban, kínozza meg ő a démont. Azonban a válogatott kínzások közepette Alastair kiszabadul, majdnem megöli Deant, Castiel közbeavatkozik, a démon és az angyal egymásnak esnek, majdnem sikerül elűznie Cast, amikor megjelenik Sam, aki játszi könnyedséggel lefogja a démont és kivallatja, Alastair beismeri, hogy a démonok nem tudnak angyalt ölni, csak elűzni őket, Sam végül az erejét használva megöli a démont.



4.21 When The Levee Breaks
Sam - miközben a démonvértől próbálják megtisztítani Bobby pánikszobájában - arról hallucinál többek között, hogy Alastair kínozza őt.



Címke:
Démonok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése