Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 6., kedd

ANNA EGY KITASZÍTOTT ANGYAL!

http://3af9f2b0.yyv.co

Színész: Julie McNiven


Epizódok:

4.09 I Know What You Did Last Summer
4.10 Heaven and Hell
4.16 On the Head Of A Pin
4.20 The Rapture
4.21 When The Levee Breaks
5.13 The Song Remains the Same


4.09 I Know What You Did Last Summer, 4.10 Heaven and Hell
Anna angyal volt, Castiel és Uriel főnöke. Miután kétezer évig őrködött a Földön, többet akart. Engedetlen lett, majd kitépte a Lelkét és lezuhant a Földre, hogy ember lehessen. Ohióban szállt le, ahol 9 hónappal később megszületett Richard és Amy Milton gyermekeként. Amikor két éves lett, elkezdte mondogatni, hogy Richard nem az ő apja és az igazi apja nagyon dühös rá, meg akarja őt ölni. Végül kinőtte ezen dolgait, ahogy öregedett, egyre kevesebb dologra emlékezett korábbi életére, amikor angyal volt. Azon a napon, amikor Deant kiragadták a pokolból, más angyalok hangjait kezdte el hallani, ahogy a közelgő háborúról beszélgettek. Megpróbálta az embereket figyelmeztetni, de azt hitték, hogy megőrült, ezért bezárták egy pszichiátriai klinikára, ahonnan később sikerült megszöknie.  A démonok és az angyalok is vadásznak rá. Az angyalok meg akarják ölni engedetlensége miatt, a démonok pedig élve akarják és fel akarják használni azon képességét, hogy hallja az angyalokat. A Winchester testvérek megpróbálják őt megvédeni és Pamela segítségével Anna kideríti igazi személyazonosságát. Nem akar megint angyal lenni, de amikor Castiel és Uriel Deant és Samet fenyegetik, az egyetlen dolog, amivel segíteni tud, hogy visszaszerzi a Lelkét és ismét angyallá válik.


4.16 On the Head Of A Pin
Amikor Dean Alastairt kínozza, Anna megjelenik és rákérdez Castielre, hogy mégis miből gondolja azt, hogy Isten valóban ezt akarja. Arra biztatja, hogy lázadjon fel és csatlakozzon hozzá. Castiel, ahogy erősödnek kétségei Anna tanácsát kéri, azonban Anna azt mondja, hogy Castielnek kell döntenie. Miután Castiel rájön Uriel árulására, Uriel megtámadja Castielt és Anna menti meg őt.

4.20 The Rapture
Anna meglátogatja Deant és Samet és elmondja nekik, hogy Castielt visszaküldték a Mennybe. Azt is elmondja, hogy Castiel tudott valami számukra nagyon fontosat, amit talán Jimmy Novak is tudhat, arra biztatja őket, hogy találják meg Jimmyt.

4.21 When The Levee Breaks
Anna meglátogatja Castielt és számon kéri rajta, hogy miért engedte ki Samet a pánikszobából. Castiel azt válaszolja, hogy csak a kiadott parancsot hajtotta végre, ekkor megjelenik pár angyal és elfogja Annát.



5.13 The Song Remains the Same
Anna megjelenik Deannek álmában. Azt mondja neki, hogy rabként tartották fogva és megkínozták a Mennyországban, miután Castiel átadta nekik. Mivel az Enochiai pecsét a bordáikba égetve védi őket, ezért nem találja meg Deant, így arra kéri, ogy találkozzon vele. Azonban Dean helyett Castiel érkezik a találkozóra, aki közli vele, hogy tudja, hogy képtelenség megszökni a Mennyből, és azzal vádolja, hogy küldetésre küldték, amit Anna tagad, és ragaszkodik a meséjéhez. Anna elmondja, hogy meg kell ölniük Samet azért, hogy Lucifer ne tudja őt porhüvelyeként használni. Castiel nemet mond és közli, hogy meg fogja védeni Samet.

Anna visszautazik 1978-ba azzal az elhatározással, hogy megöli Sam szüleit, hogy megakadályozza a megszületését. Castiel, Sam és Dean is megérkeznek, Anna pedig Uriel segítségét kéri, hogy megöljék őket. Megérkezik Mihály arkangyal, aki megöli Annát és Urielt pedig visszaküldi a Mennyországba.



Címke:
Angyalok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése