Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 5., hétfő

SAM ISKOLA TÁRSA AKI ÁT VERTE!

http://564bff9c.yyv.co


Kaszt: démon

Színész: Eric Johnson



Epizód:5.20 The Devil You Know



Brady Sam közeli barátja volt még a Stanfordon. Másodévük alatt, a hálaadási szünetben megszállta őt egy démon.

Brady mutatta be Samnek Jess-t. Azazal attól tartott, hogy Sam már nem látja értelmét a vadászatnak, ezért Brady bemutatta Samnek Jesst, az volt a terv, hogy a lány halála ismét visszavezeti Samet a vadászathoz. Brady ölte meg Jesst Azazal utasítására.

Crowley azt mondja, hogy Brady a "lovasok kifutófiúja".

Jelenleg egy gyógyszerészeti vállalat vezetőjeként dolgozott, mégpedig azért, hogy segítsen a Pestisnek szétterjeszteni a Croatoan vírust.

Crowley és Dean elfogja, egy székbe kötözik egy ördögcsapda felett, de előtte még a fejére egy ördögcsapdát ábrázoló zsákot húznak. Crowley egy kötést karcol a mellkasába, hogy ne tudja elhagyni a démon a testét.

Sam nagyon dühös lesz, amikor megtudja, hogy az az ember, akiről azt hitte, hogy a barátja, valójában egy démon, aki megölte Jesst, de nem öli meg Bradyt, mert muszáj, hogy megtalálják Pestist.

Crowley megpróbálja meggyőzni, hogy Lucifer minden démont meg fog ölni, de nem tudja rávenni Bradyt, hogy elárulja a mestereit, így Crowley elmegy, megöl néhány démont, miközben elhinti azt a pletykát, hogy ő és Bradi "együtt dolgoznak, hogy megöljék Lucifert."

Végül Brady felfedi Pestis hollétért, utána pedig Sam megöli őt Ruby késével.

Címke:
Démonok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése