Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 5., hétfő

BABILONIAI SZAJHA

http://pics.coldline.hu/pics/760217-20121105-hEkUJo.jpg

Babiloni Szajha


Színész: Kayla Mae Maloney

Epizód: 5.17 99 Problems



A Supernaturalban a babiloni szajha a pokol teremtménye, amelyet a Jelenések könyve is megemlít. A lény képes emberi alakot ölteni és olvas az ember gondolataiban. Az apokalipszis idején jelenik meg, hogy lelkeket gyűjtsön a Pokolnak.

Az epizódban a szajha Leah alakját veszi fel. Azt tetteti, hogy az angyalokkal beszél és segít száműzni a démonokat, akik neki dolgoznak. Valójában Castiel felfedi, hogy az az énoki ördögűző ige, amit Leah mondott a városlakóknak annyit jelent, hogy "Közösülj egy kecske szájával."

Meggyőzi a minnesotai Blue Earth lakóit, hogy ők a Kiválasztottak, akik a földi paradicsomba jutnak, de ehhez követniük kell az "angyalok parancsait" és aki megszegi a parancsokat, azt meg kell ölniük.

Castiel elmondja, hogy csak a Menny igaz szolgálja képes megölni a szajhát egy babiloni ciprusfából készült karóval. Eszerint egyedül Gideon lelkész érdemes erre a feladatra, de amikor kudarcot vall, Dean öli meg a szajhát - ami arra utal, hogy Dean közel áll ahhoz, hogy igent mondjon Mihálynak.

Címke:
Démonok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése