Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 11., vasárnap

HA A POKOL MELEG,MILYEN A MENNYORSZÁG?

http://80a9ea31.yyv.co http://f5bf4c84.yyv.co
Ha a pokol meleg, milyen a mennyország?



A néphiedelem szerint a pokolban üstben fortyognak a gonosz lelkek, mindenhol ég a tűz és olyan forróság van, hogy majdnem elégünk. Mi is a valóság?

Először is le kell szögezni, hogy nincs pokol és külön mennyország. Halálunk után mindenki ugyanoda kerül. Az odautazásunk során újraéljük mindazt, amit földi létünk során tettünk, vagy másokkal szemben elkövettünk legyen az jó, vagy rossz. A mások kárára elkövetett cselekedeteink rettentő erősen visszacsapódnak ránk és ez a fajta érzés olyan, mintha égne a lelkünk. Vannak emberek, akik visszatérnek a halálból és emlékeznek erre, és a fizikai agyukkal nehezen tudják felfogni és átadni ezt az információt másoknak. Természetesen ezek az emberek legtöbbje nagyon rossz életet élt, ezért tapasztalták ezt meg olyan erősen, és az ismerőseik is tisztában voltak azzal, hogy milyen életet élt, így terjedt el az, hogy biztos a pokolban járt. A fájdalom, amit érzett a lelke hasonlatos a pokol tüzének éghető érzésével. Ez természetesen tovább kombinálódott, amihez a papokhoz is hozzájárultak, így próbálják meg elriasztani az illetőt a helytelen viselkedéstől.

Természetesen létezik lenti és fenti világ, de ez egyáltalán nem azonos a pokollal és mennyországgal, olyannyira nem, hogy míg a lenti világban hideg és sötét van, addig a fenti világban átjárja lelkünket az az Isteni energia, amit mi csak fénynek és melegségnek tudunk felfogni. Vannak olyan most is élő emberek, akik a lenti világhoz tartoznak, ez legtöbbször a gondolkodásmódot, a viselkedést, az emberekhez és a természethez való viszonyát jelképezi. Az elkötelezettség nem feltétlenül lehet örök érvényű, ismerek olyat, aki a lenti világból született, de már a fenti világhoz tartozik, és olyat is, aki a fenti világhoz tartozott, de sajnos mára átállt a másik oldalra.

Folyamatosan kísértenek bennünket a “sötétebbik” oldal képviselői, és minél magasabb szinten áll valaki, annál nagyobb a kísértés. Ez ahhoz hasonlatos, mint amikor Jézust is a pusztán megpróbálták eltéríteni. Történhet olyan is, hogy annyi sok rossz dolog történik velünk, hogy teljesen magunkba roskadunk és elhidegülünk az emberektől, gyűlölni, utálni kezdjük őket. Természetesen a jó oldal is megtesz mindent azért, hogy megvédjen bennünket és ne álljunk át, de nagyon sok múlik azon, hogy mi mit akarun

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése