Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 13., kedd

A FEHÉR RUHÁS NŐ!

http://36cab5d1.yyv.co http://f8da66cb.yyv.co
A Fehér Hölgy

Az 1800 évek elején, a Fehér Hölgynek és a lányának azon a földön kellett volna élnie, ahol a Duran Eastman Park-része az Irondequoit and Rochesternek-áll ma. Egy nap, a lánya eltűnt. Meg volt róla győződve, hogy  a lányt megerőszakolta és megölte  a helyi farmer. Az anya másnap egy mocsaras területen kutatott és próbálta megtalálni, hova temették gyermeke testét.  Magával vitt két németjuhász kutyát, hogy segítsék a keresésben, de sosem akadt a lánya nyomára. Végül, bénatában, levetette magát egy szikláról az Ontario-tóba és meghalt. A kutyái nem bírták az asszony nélkül és hamarosan csatlakoztak hozá a sírban.
A halála után, az anya szelleme visszatért, hogy gyermeke keresését folytassa. Az emberek szerint ködös éjszakákon a Fehér Hölgy kiemelkedik a kicsi Durand tóból, amely szembe néz az Ontario-tóval. A kutyái kíséretével járja a Durant Eastman parkot, még mindig keresi eltűnt lányát.
A Fehér Hölgy nem barátságos szellem. Nem szereti a  férfiakat, gyakran igyekszik bosszút állni a hímeken a lánya nevében. Sokan számoltak be róla, hogy a Fehér Hölgy férfiakat üldöz a tóba, megrengeti autóikat és nyomorultá teszi életüket, amíg nem hagyják el a parkot. Sosem nyúlt hozzá egy nőhöz sem, akiket ezek a szerencdsétlen fickók kísérnek.

-S. E. Schlosser gyűjteményéből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése