Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 6., kedd

A QUEEN MARY LEGENDÁJA!

http://f9dde091.yyv.co

A Queen Mary


A Queen Mary utasszállító hajó évtizedekig szolgált luxushajóként és a második világháború alatt pedig szállítóhajóként. Nem célzásképpen, de elnevezték a hajót „A szürke szellemnek” a háború alatt a szín miatt, ugyanis szürkére festették, hogy ne legyen feltűnő a vizeken.





A Queen Mary tengeribeteg tengerészeket, nélkülöző potyautasokat és gazdag vakációzókat szállított. Ezzel a történettel nem csoda, hogy rengeteg halált látott. Valójában a hajó egyes a hajó egyes részein sok szellem kísért, ezeket jelenleg elzárják a nyilvánosságtól. De a természetfelettire kíváncsiaknak még most is rendeznek túrákat a hálófülkékben és a termekben. Akár meg is lehet szállni a hajón, ha a további olvasás után is van hozzá kedved.

A számos haláleset között volt egy fiatal tengerész, John Henry, aki hazudott a korával kapcsolatban, hogy állást kapjon a hajón és hamarosan meghalt, amikor megpróbált elmenekülni egy tűz elől. A mai napig kopogásokat és pislákoló fényeket lehet látni – hallani a 13. gépteremben, ahol a fiatalember idő előtti halála bekövetkezett. Ráadásul többször is jelentették, hogy a gépterem ajtaja néha forró, ha valaki hozzáér vagy pedig fénylő füstszerű indák láthatóak.

Ha az olyan kísérteties kislányok, mint akik a Ragyogás című filmben is voltak, megijesztenek, akkor biztos távol akarsz maradni a medence területétől. Egy lány a harmadosztályról azt gondolta, hogy vicces lesz lecsúszni a korláton, de egy hirtelen hullám megzavarta őt és a nyaka kitört esés közben. Azóta a medence körüli területet járja és kutakodva keresi vagy a babáját vagy az anyukáját. És nincs egyedül.  A 30-as és a 60-as években két másik nő hunyt el szerencsétlen körülmények között a medence körül és időnként látják őket is azon a környéken.

A háború mindig kegyetlenségekkel jár, de mit szólsz ahhoz, hogy a szakácsot megfőzték, mert a legénység nem szerette a főztjét? Belegyömöszölték a sütőbe és élve elégették őt, megleckéztetve a rossz főztjéért. A sikításai a mai napig visszhangozzák szörnyű halálát.

Ha még mindig elég bátornak érzed magad, hogy a hajón aludj, érkezett jelentés arról is, hogy egy vendég lefizette az utaskísérőt, hogy keressen neki egy „női” utast társaságként éjszakára. Miután átadta a poggyászát, és megkapta a női társaságot, visszavonultak a hálóteremben éjszakára. Reggel a férfi nem jelent meg az étkezőben, így az utaskísérő elment megkeresni őt. Helyette a társaságában lévő nő holttestét találta meg. A férfivendéget nem találták sehol, és a poggyászát sem, pedig az emberek megesküdtek rá, hogy leellenőrizték és elraktározták a poggyászát. Egyszerűen eltűnt és csak vérfoltokat és pletykákat hagyott hátra.

A Queen Mary 49 esetben adott otthont a halálnak, de őt magát is körülvette a halál. Annak érdekében, hogy elkerülje az ellenséges hajókat, cikk-cakkban belement a társaságának egyik hajójába, majdnem félbevágva azt, és kénytelen volt 300 túlélőt a vízben hagyni, akiket vagy cápák faltak fel vagy megfulladtak.  Rejtélyes hangokat is jelentett az a férfi, aki megpróbált jelezni a fedélzetnek.

Egy házon belüli médium, Peter James azt állítja, hogy több mint 150 szellemmel kommunikált a hajón. Peter kéthavonta szellemkörutakat tart a hajón abból a célból, hogy több különféle szellemmel tudjon érintkezni. A halálesetek számából és típusaiból kiindulva, ez elég hihetőnek hangzik.

Biztos, hogy a mai időkben ez a legszellemjártább hely Amerikában.

Forrás: YourGhostStories

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése