Menü

Szereplők
Hasonló témák

2012. november 6., kedd

KAMPÓ KÉZ LEGENDÁJA!

http://6aad2d2d.yyv.co

Kampókéz
Kampókéz története az 1950-es években kezdett elterjedni, és hallgatólagosan egy erkölcsi üzenetet közvetített: "A szex mocskos, és a rosszfiúkat és a rosszlányokat meg fogják büntetni.", amely megfelelt annak az egyszerűbb, naívabb korszaknak az 50-es években. Később azonban a történetet horrorfilmek is átvették, és ezzel elvették a lényeget a figyelmeztető meséből.
Ez a városi legenda, a "Kampókéz" egy tizenéves fiúról szól, aki barátnőjével elhajtott a sötét és elhagyatott Szeretők sétányára. Miután bekapcsolta a rádiót, hogy hangulatot teremtsen egy kis zenével, a lány felé hajolt és elkezdte őt csókolni.





Rövid idő múlva a zene hirtelen elnémult és megszólalt a rádió hírbemondója, hogy egy elítélt gyilkos megszökött az állami elmegyógyintézetből és épp arra felé látták, amerre a Szerelmesek sétánya is van. Kérik, hogyha bárki lát egy furcsa embert leselkedni, akinek a jobb kezének a helyén kampó van, azonnal jelentse a rendőrségen.

A lány megijed és kéri a fiút, hogy vigye őt haza. A fiú azonban bátornak érzi magát, és ahelyett, hogy hzavinné a lányt, bezárja az autó ajtóit és biztosítja a lányt arról, hogy bizontságban vannak, majd megint megpróbálja őt megcsókolni. A lány elkezd dühöngeni, próbálja ellökni a fiút magától és ragaszkodik ahhoz, hogy menjenek haza. A fiú végül duzzogva beleegyezett, hirtelen elindította az autót és csikorgó kerékkel kiállt a parkolóhelyről. Miután megérkeztek a lány házáról, a lány kiszállt az autóból,  majd megfordult, hogy bezárja az ajtót, amikor elkezdett megállás nélkül sikítani. A fiú kiszállt, hogy megnézze miért sikít a lány, és a lány felüli ajtókilincsről egy véres horog lógott le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése